Economie

De sector economie gaat over ondernemen, je eigen bedrijf hebben of leiding geven in een detailhandelzaak. Waar je ook werkt binnen de economische sector, jij zal altijd met klanten werken. Economie gaat over klanten en klantvriendelijk zijn. Binnen de toeristische sector ben jij de gastheer of gastvrouw. In de winkel help je jouw klanten. Maak jij een fan van jouw klant, dan is economie echt iets voor jou!

Leerroute Fashion & Ondernemen

Bij de leerroute Fashion & Ondernemen denk je aan fashion! Je leert alles wat te maken heeft met mode, presentatie en ondernemen. Je gaat werken met uitdagende projecten en gaat geregeld de stad in om inspiratie op te doen en opdrachten te maken. Het is een ondernemende leerroute, je bent regelmatig echt met je handen en je hoofd bezig.

Leerroute Logistiek & Ondernemen

De leerroute Logistiek & Ondernemen is de leerroute voor jou als je houdt alle logistieke en administratieve werkzaamheden. De wereld van de logisitiek kent heel veel verschillende beroepen. Dat gaat verder dan het beroep chauffeur of magazijnmedewerker. De logistieke sector zorgt er voor dat producenten de grondstoffen binnen krijgen en jij op jouw beurt het eindproduct. Dat leer je bij Logistiek & Ondernemen. Daarnaast leer je ook hoe het is om te ondernemen, misschien wil je ooit wel je eigen bedrijf beginnen! Je gaat dat leren door leuke projecten uit te voeren die opgesteld zijn samen met het bedrijfsleven. Dus als je van aanpakken houdt, is dit echt wat voor jou!

Leerroute Toerisme & Ondernemen

Deze leerroute is geschikt voor jou als je dol bent op toerisme en recreatie. Je gaat allerlei activiteiten leren organiseren met verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld het ontwerpen van een fietsroute in opdracht van een hotel, of het organiseren van een kindermiddag op een camping. Ook leer je achter de balie werken van een camping, hotel of restaurant, en dat kan dan dus ook je werk worden! Ben jij graag actief bezig en houdt je ervan om andere mensen te entertainen dan is Toerisme & Ondernemen iets voor jou!