Open Dag

Steenspil is de enige vmbo-school in de wijde omgeving die álle vier de sectoren aanbiedt: Economie & Ondernemen, Groen, Zorg & Welzijn en Techniek. De leerroutes zijn met het bedrijfsleven en het mbo samengesteld. Dit is uniek, want geen enkel vmbo in de regio doet dit. Je kunt voor alle leerwegen (basisberoepsgerichte leerweg, kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde leerweg en de theoretische leerweg) terecht bij Steenspil.

Wil je graag komen kijken naar dé vmbo-school van Bergen op Zoom en kom je uit de omgeving Tholen, Woensdrecht, Steenbergen of Roosendaal? Ben je benieuwd naar wat Steenspil jou allemaal te bieden heeft? Dan ben je van harte welkom op onze open dag.

De Open Dag is weer voorbij! We zijn blij dat we veel aankomende leerlingen met hun ouders hebben mogen verwelkomen. In 2019 is er weer nieuwe Open Dag. De datum hiervan is nog niet bekend. Deze plaatsen wij z.s.m. op de website.

Leerroutes

Engineering & Maintenance
Gebouwde Omgeving, Interieur en Design
Mobiliteit & Transport
Eco-business & Wildlife
Food & Natural Life
Groen & Design
Toerisme & Ondernemen
Logistiek & Ondernemen
Fashion & Ondernemen
Health - Care
Lifestyle & Sports

Wat doe ik na de Open Dag?

Wil je graag nog meer te weten komen over Steenspil? Dan geeft Patrick van der Pijl, de directeur, je graag een VIP-rondleiding door onze school. Je kunt contact met ons opnemen via steenspil@rocwb.nl.


ROC West-Brabant

Steenspil is onderdeel van ROC West-Brabant. Hieronder vallen zowel vmbo- als mbo scholen, die oog hebben voor de menselijke maat. Je kunt dus binnen dezelfde organisatie, veilige omgeving, de stap zetten naar het mbo.

Blijf op de hoogte

Fill out my online form.

Locatie & Route

Steenspil

Steenspil 46

4661 TZ

Halsteren

Tel: 0164 68 21 61

E-mail: steenspil@rocwb.nl

Route: routebeschrijving