Er valt iets te kiezen

Steenspil is een unieke vmbo-school voor Bergen op Zoom en omgeving met een breed aanbod. De school heeft niet alleen alle leerwegen in huis, maar Steenspil is namelijk ook de enige vmbo-school in de wijde omgeving die álle vier de sectoren aanbiedt: Economie, Groen, Zorg & Welzijn en Techniek. 

Aan het eind van leerjaar 2 kies je het profiel dat bij je past. Je krijgt in de onderbouw (de eerste 2 jaar) uitgebreid de ruimte om te kijken wat bij je past tijdens de lessen Praktische Profiel Oriëntatie (PPO). 

Welk profiel je erna ook kiest, Steenspil heeft alle sectoren in huis, dus je hoeft nu nog niet te weten welke kant je op wilt. Ook zijn alle leerwegen in huis en zelfs meer dan dat: de beroepsgerichte mavo+ met praktijkvak biedt meer dan de mavo waardoor je beter aansluit op het mbo.

Op Steenspil kun je kiezen voor diverse themaklassen. Door het bieden van themaklassen laat Steenspil jou binnen je interesseveld leren. Dat maakt de leerstof aantrekkelijker en kan er dieper op zaken worden ingegaan.