Ouders

Het kiezen van de juiste middelbare school hangt van veel factoren af. Natuurlijk telt mee waar vrienden en vriendinnen heen gaan en hoe goed de school bereikbaar is. Maar het allerbelangrijkst is volgens ons dat jullie kind zich gezien voelt.

Leerlingen die goed in hun vel zitten, gaan met plezier naar school en presteren beter. Wij hechten veel waarde aan een goed contact tussen ouders en de school. De opvoeding van jullie zoon/dochter, onze leerling, is een gezamenlijke taak, waarbij regelmatig contact wenselijk is.

De mentor neemt een centrale plaats in. Hij begeleidt de leerlingen persoonlijk en is het eerste aanspreekpunt. Ook problemen worden op deze wijze snel helder, bespreekbaar en opgelost. Het contact tussen school en de ouders verloopt meestal via de mentor. Als leerling en mentor er samen niet uitkomen, dan kan de leerling aankloppen bij de afdelingsmanager.

Administratief medewerkster Steenspil
Administratief medewerkster Bianca Horst: "Ik heb veel contact met ouders over uiteenlopende schoolzaken. Dat maakt mijn werk afwisselend en leuk."