Madelon timmert aan de weg

Vrijdag 17 maart 2017 - Madelon Nederlof, derdejaars leerling op Steenspil doet mee aan de regionale timmerwedstrijd van Bouwschool Breda op 16 en 17 maart as. Madelon volgt in het technische profiel de richting Bouwen, Wonen en Interieur.

Haar docent Ad Wijmans is enthousiast over zijn leerling: “Al meteen zag ik dat de handen van Madelon niet verkeerd stonden. Menig keer legt ze de jongens in haar klas uit hoe ze moeten omgaan met materiaal en gereedschap. Toen ik vroeg of er iemand zin had om mee te doen met de regionale timmerwedstrijd was Madelon de eerste die haar vinger opstak.”

Madelon is zich nu aan het voorbereiden op de wedstrijd met het tekenen van een uitslag en het zagen en steken van verschillende verbindingen. De timmerwedstrijd op 16 en 17 maart in Breda wordt georganiseerd door Bouwschool Breda en heeft een regionaal karakter. De metselwedstrijden die tegelijkertijd op de locatie worden gehouden zijn een voorronde voor de 65e finale van het NK Metselen te Goes.

Madelon volgen? Check de uitzending van omroepbrabant en zuidwesttv.

Foto: Madelon tijdens de opnamen van ZuidwestTV (item is te vinden op http://www.zuidwesttv.nl/video/4673/zuidwest-update-16-maart op 2:21)