VR-lessen op Steenspil

Woensdag 31 januari 2018 -

Leerlingen kunnen bij Steenspil zien en ervaren hoe de wereld in elkaar zit, zonder de school daarvoor te verlaten. Virtual Reality en Augmented Reality maken het voor onze school mogelijk om de planeet in alle facetten in het klaslokaal te brengen. We zijn nu in staat om experimenten uit te voeren en ingewikkelde processen zichtbaar en begrijpelijk te maken, door er in een VR omgeving naar te kijken of er doorheen te wandelen. Op een aanstekelijke en actieve manier maken de leerlingen kennis met het verleden, heden en de mogelijke toekomst.

In februari starten de huidige leerlingen in het eerste en tweede leerjaar met een eerste kennismaking met VR. Dit duurt tot en met het einde van het schooljaar. De aankomende leerlingen in eerste leerjaar gaan ook kennismaken met VR. De leerlingen in het tweede leerjaar gaan zichzelf verder verdiepen in de materie.

Meer informatie over het exacte programma van de VR-lessen volgt zo spoedig mogelijk. Deze kun je te zijner tijd teruglezen op de website. We maken een melding op onze kanalen, zodra het programma bekend is.