Samen sporten op Steenspil

Dinsdag 10 juni 2014 - Afgelopen donderdag 5 juni was het zover: sportoriëntatie dag oftewel sportdag. Niet zomaar een sportdag maar een met veertien verschillende sportieve activiteiten; eentje met keus genoeg voor iedereen.

De onderbouw was in en om de school aan de gang, terwijl klas 3 op de Steenbergse Vliet en Dinteloordse Polder hun zweetklieren aan het testen waren. Vanuit het Benedesas (Merijntje Gijzen, wie kent 'm niet!) werd er in groepen van vier naar een rustpunt geroeid. Daar werd er vervolgens gewisseld om terug te steppen naar het Benedesas. Al bij al een pittige klus.

Klas 1 en 2 mochten kiezen uit twaalf activiteiten, waaronder voetbal, tennis, fitness, tafeltennis, hiphop, softbal, streetdance, mountainbiken, karate, boksen, en voor de innerlijke rust was het ook mogelijk te kiezen voor yoga en/of schaken. Al deze clinics en trainingssessies zijn door ervaren enthousiaste trainers gegeven. Het is de sportdagcommissie gelukt alle leerlingen in te delen bij de drie keuzes die ze gemaakt hadden. Iedereen had het naar z'n zin!

Dat kun je wel zien op de foto's!