Veilige school

Onze school is veilig en heeft een veiligheidskeurmerk. Dit keurmerk vind je naast de hoofdingang van de school en geeft aan dat zowel het gebouw als de inventaris van de school ook dit schooljaar weer is goedgekeurd. Bekijk het veiligheidsplan.

Kleinschalig en veilig

Steenspil is een veilige, kleinschalige school aan de rand van Halsteren. Binnen een rustige omgeving kan de leerling zich vrij en zonder ongewenste afleiding ontwikkelen. Steenspil ligt op enige afstand van de drukke stad en is toch goed bereikbaar. De leerlingen hebben een vast rooster waardoor de ouders weten waar ze aan toe zijn. Leraren zijn betrokken en kennen de leerlingen: ze weten wie ze zijn, wat ze doen en wat ze vinden.

Met 550 leerlingen is Steenspil een school waar je gekend wordt. Daardoor voel je jezelf ook veilig op Steenspil en heb je de motivatie om jouw talent de ruimte te geven.

Het draait om jou

Er is voor de naam Steenspil gekozen, omdat Steenspil het adres van de school is, maar ook omdat een steenspil de as of het centrum van een maalsteen is. Alles draait om de steenspil. En bij ons dus alles om jou. Daarom vinden we een aantal punten erg belangrijk, namelijk:
  • Goede begeleiding
  • Er valt iets te kiezen